update : 22-04-2024

WEDSTRIJD REAL ELMOS HERENTALS - BOURAZA FT BRUSSELS  4-4 pen. 3-1
DATUM 22-12-2023
DOELPUNTEN
VERSLAG Real Elmos ging heel vlot van start en via Bilal Bouri en Ludgero werd het snel 2 – 0, telkens een aanval uit het boekje. Ondanks de miserie van de laatste weken (maanden) is er hard getraind de voorbije periode. Zou de hand van de nieuwe trainer, ver achter de schermen al zichtbaar zijn ? De mooie start kreeg echter geen vervolg want raar maar waar de thuisploeg verloor dan de heerschappij en de bezoekers wisten via Don-Smith Da Silva (2 – 1) opnieuw in de wedstrijd te komen. En in de laatste dertig seconden voor de rust zorgden de Brusselaars zelfs nog voor de complete ommekeer via Hicham M'Rabet en Yannick Van Malderghem. De rust werd bereikt met een 2-3 voorsprong voor Bouraza Futsal Team Brussels.

Spanning genoeg tijdens de tweede helft en via Osvaldo Moreno werd de stand in evenwicht gebracht 3 – 3. Bilal Bouri, sterke partij vrijdagavond, zorgde opnieuw een voorsprong, 4 - 3. De thuisploeg moest het ook nog even met een man minder doen na de tweede gele kaart voor Dahmani en Zakatouf Zakaria bracht de bezoekers verdiend opnieuw langszij 4 - 4. Meteen ook de eindstand en dus moesten de strafschoppen de beslissing gaan brengen. Hier kon de thuisploeg rekenen op een bijna onverslaanbare doelman Karlo Malosevac die probleemloos collega Hula verving die met zijn nationale ploeg op pad was. Drie tegen één en Real Elmos Herentals mag dus naar volgende bekerronde, de kwartfinale ondertussen. Oef !